Babagan awake dhewe

CHILAND, diwiwiti saka taun 1997, akeh langkah dening langkah saka perusahaan kasur Pabrik cilik, kanggo perusahaan mrodhuksi macem-macem jinis umpluk lan spring Unit, karo luwih saka 50 Unit majeng peralatan ndhukung kabeh line produksi. Carane mabur wektu, nganti saiki, kita isih fokus ing produk kita - kasur.

Saben pembangunan produk anyar saka kita tegese sikap pribadi menyang pelanggan.

Akeh manungsa waé wis mbayar kanggo loro - desain produk, kang dipun promosiaken lifestyle sehat, uga kanggo bahan pilihan kualitas - kabeh kanggo nggawe kasur minangka panggonan kanggo rejuvenate awak lan nyawa.

 Tuku CHILAND, Seneng CHILAND lan Profit saka CHILAND.

 


WhatsApp Online Chat !