за нас

CHILAND, започна од 1997 година, расте чекор по чекор, од мал душек производство компанија, во една компанија произведува различни видови на пена и пролетта единици, со повеќе од 50 единици напредна опрема за поддршка на целата производна линија. Како само врват годините, до сега, ние се уште се фокусираме на нашите производи - душекот.

Секој развој на нови производи од нас значи личен однос кон клиентите.

Големо внимание се посветува на двете - дизајн на производи, која ги промовира здрав начин на живот, како и на високо-квалитетни материјали селекција - сите да се создаде душек како место каде да се подмлади вашето тело и душа.

 Купи CHILAND, Уживајте CHILAND и профит од CHILAND.

 


WhatsApp Online Chat !