• MATTRESS
  •  MATTRESS
  •  MATTRESS
  • Innerspring Kasur

    Innerspring Kasur

  • busa kasur

    busa kasur

  • Hybrid Kasur

    Hybrid Kasur

  • kasur Spring

    kasur Spring

  • kasur Quilting

    kasur Quilting

  • posturfil-800x500

Nano Pocket Spring

Téknologi anyar nyiptakeun aliran hawa ngaliwatan kasur, relieves tekanan dimana wae éta paling hadir dina mangsa sare jeung lends rojongan sakumaha deukeut contours awak jéntré.

Dibandingkeun jeung spring saku, Nano Pocket Spring boga sambungan lem, ngembangkeun langkung awét, lingkungan, jeung rarasaan smooth.Each produk anyar ti urang hartina dangong pribadi arah konsumén.

warta parusahaan

  • 20-06-19
    A good night’s sleep is the key to a successful day, or so science tell us. But with so many mattresses to choose from (and so many varying prices), it’s hard to know which one is right for you. We’ve taken some of th...
  • 28-03-19
    Dear customer, we would like to invite you to join us in the up-coming trade show as below, hope can see you there! Date:2019.04.23-27 Place:China Import and Export Complex.Pazhou.Guangzhou. Chiland Booth:Hall 11.2 ,...
  • 29-12-18
    Dear customer, we would like to invite you to join us in the up-coming trade show as below, hope can see you there! Date: 2019.01.14-20 Place:IMM COLOGNE SHOW,Germany Chiland Booth:Hall 2.1, A-027

Infomation

Taros Kami

  • No.2 Yanjiang Jalan, Dongyong Industrial Area, Longjiang Bandar, Shunde Area, Foshan Kota, Guangdong, Cina
  • Telepon: + 86-757-29221961
  • Surélék: admin@chiland.hk
  • Fax: + 86-757-23631195